LA CANTONADA

un restaurant diferent

Concepte

Som un petit restaurant familiar de La Bisbal d’Empordà que vam obrir el març de l’any 1999. La nostra cuina pretén ser senzilla, imaginativa, honesta i intuïtiva, fusionant plats tradicionals d’arreu amb tocs personals d’en Xavier i la Halima. Un ambient agradable i càlid acompanyat de bona música i bon tracte emmarquen la nostra oferta, caracteritzada per una molt bona relació qualitat preu.

Concepte
la nostra cuina

la nostra cuina

El producte de temporada és un element clau per a configurar la nostra oferta gastronòmica. Els plats varien constantment en funció del que es troba al mercat per tal que us puguem oferir una qualitat òptima. De dilluns a divendres al migdia us oferim, per 12€, un menú equilibrat, dinàmic i sorprenent, mirant d’evitar la rutina amb els nostres plats. Us proposem un menú de temporada que varia segons les estacions (hivern, primavera, estiu i tardor) per un preu de 20€.

Els nostres vins

La carta de vins que hem preparat presenta una selecció de vins exclusivament elaborats a l’Empordà i als seus entorns. En la seva majoria pertanyen a la D.O. Empordà, però també n’hi ha alguns que es troben fora d’aquesta. Aquest criteri és degut al convenciment que tenim de la seva qualitat, alhora que creiem que es bo apostar, sempre que es pugui, per la difusió i promoció dels productes de proximitat.

Els nostres vins
Els nostres postres

Els nostres postres

Gaudeix amb els nostres postres elaborats artesanalment.

LA CANTONADA

imatge_1